Hawaii Magyarok

Hawaii Magyarok

Ízleld meg Hawaiit az otthonodban

Sajttorta és egy csipetnyi aloha

2019. május 20. - hawaiimagyarok

Helló Május, kérsz egy kis sajttortát?

 

Úgy tűnik, a májusban várt nyári hangulat elutazott egy trópusi szigetre nyaralni, minket pedig itthon hagyott a zivataros idővel. Hogy visszacsalogassuk a jókedvet, és ráhangolódjunk a perzselő napsütésre és a hűsítő óceáni szélre, elhoztam egy könnyű és mégis finom sajttorta receptet, melyben a Hawaiira jellemző egzotikusság teszi fel a pontot az i-re.

dsc_3313.JPG

 

A napokban eldöntöttem, hogy az esőnek hadat üzenve egy kis egzotikus szigeti hangulatot csempészek az unalmas hétfőmbe.  Május van, véget ért az utolsó egyetemi félévem, túléltem a zh és házidolgozat leadásának izzasztó pillanatait: megérdemlem a csalónapot! :) 

Egy gyors és könnyű receptet kerestem, melynek elkészítéséhez nem kell vagyonokat költeni. Egyetemistaként, ráadásul a szemeszter végén olyasmit kellett találnom, ami nem szakít el órákra a tankönyvektől, mégis minden falatja egy apró motivációfelhő. 

Nem is fűzöm tovább a szót, íme a csodálatos ananászos és kókuszos sajttorta receptje. 

Tetszenek a hawaii receptek, szereted az egzotikus szigeteket? Kövess instagramon is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hawaiimagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr1214838798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása